Udflugt og Generalforsamling

BRATSKOV

HISTORISK SAMFUNDS årlige udflugt og generalforsamling fandt sted søndag den 13. august. Det blev en dejlig dag. Besøget på herregården Bratskov var meget interessant. Vejret var fint, solen skinnede.

Lagkagen på Skovsgård Hotel opfyldte helt vore traditionelt høje krav og blev nydt af 52 deltagere.  Generalforsamling nr 103 afvikledes i god ro og orden, og valget til styrelsen gik smertefrit, alle 4 genopstillede styrelsesmedlemmer blev genvalgt : Trine Nielsen, Gudrun Andersen, Tove Marquardsen og Jørgen P. Clausager.  
Ny i styrelsen er desuden Poul Rughaven, Frederikshavn, som indvalgtes i stedet for kasserer gennem mange år Jakob Pedersen, der ønskede at udtræde.

Den gamle Lerup kirke ved Fosdalen var næste stop. En interessant historie blev oprullet for os om kirke og marked og den gamle Vor Frue Kilde i skoven. Et naturskønt område med en rig fortid.
Ved Bratbjergsøerne findes en herligt madpakkehus med alt hvad man har brug for til indtagelse af sin madpakke. Her sluttede dagen i hyggelige omgivelser, - den 103. af slagsen...

© Hans Nielsen 2016